Galerie
Exposities
Kunstenaars
Stockshop
Lijstenmakerij
Evenementen
Contact | Route

Lijstenmakerij

Toen Het Cleyne Huys in 1996 haar deuren opende, waren de lijstenmakerij en galerie bij elkaar gevestigd op Noordeinde 117. Na 3 jaar werd de ruimte te klein en verhuisde de lijstenmakerij naar een andere plek, om uiteindelijk in 2002 op Noordeinde 156 de nieuwe winkel te openen. Vanaf 2008 is de Lijstenmakerij weer onder één dak met de Galerie op Noordeinde 154.

Vanaf dat moment werd Het Cleyne Huys agent voor Paul Gehring Lijsten. Paul Gehring die in Amstelveen de mooiste lijsten maakt, waar particulieren , kunsthandelaren, verzamelaars en musea zowel moderne schilderijen als oude meesters laten inlijsten, heeft grote bekendheid in binnen en buitenland. U vindt bij ons een ruime sortering van zijn lijsten, die in iedere maat te bestellen zijn. In combinatie met handgemaakte lijsten uit Italië en Frankrijk heeft Het Cleyne Huys een unieke collectie modellen voor de inlijsting van uw kunstwerk.

Naast deze grote handgemaakte collectie kunt u ook uw keuze maken uit ca. 1000 staaflijsten. Voor welke lijst u ook kiest, altijd wordt de grootste zorg besteed aan het uiteindelijke resultaat en proberen we samen met u een tot een inlijsting te komen die harmonieert met het werk en de ruimte waar zij komt te hangen.

Mocht u echter toch niet blij zijn met het resultaat van de inlijsting dan kunt u tot een maand na aanschaf het geheel omruilen, want, zoals Gehring zegt: "Wij houden niet alleen van ons werk, maar ook van tevreden klanten."

Link: www.gehringenheijdenrijk.nl 

 

Voor al het restauratie werk van kunst op papier werken wij samen met Annelies van Bekkum. www.ateliervanbekkum.nl

 

 
Copyright © HetCleyneHuys (2019) - realisatie VVICT